6 lihtsat viisi kodu värskendamiseks


Kodu sisekujundus muutub ajas ja sageli soovime anda oma ruumidele värskema ilme ilma suuri pingutusi tegemata. Unoliki mööbel, mis on tuntud oma vastupidavuse ja ajatu disaini poolest, pakub mitmeid võimalusi ruumi uuendamiseks lihtsate lahendustega. Uurime, kuidas saab Unoliki mööbli abil oma kodu välimust ja funktsionaalsust hõlpsasti värskendada.

1.     Värske ilme toolikatete vahetamisega

Kui sul on kodus Unoliki toolid ja taburetid, mis on endiselt tugevad ja vastupidavad, kuid sa sooviksid värskendust, võib lahenduseks olla toolikatete vahetus. Unolikis on lai valik pehme põhjaga toole ja taburette, mille istmete kangad on kvaliteetsest materjalist. Kuigi Unolik ei paku kangaste vahetamise teenust, on võimalik tellida uue kangaga põhjad nii toolidele kui ka taburettidele. See lihtne muudatus annab ruumile uue ja värske ilme, säilitades samas olemasoleva mööbli kvaliteedi ja vastupidavuse.


Diivanikatte järgi valitud toolikangad

2.     Uued nupud ja käepidemed loovad uue meeleolu

Ruumide stiili värskendamiseks ilma mööblit välja vahetamata võib lihtsalt vahetada kapi nupud ja sahtlite käepidemed. Unolikis on saadaval üle 60 erineva käepideme ja nupu, mis on kohe laos olemas. Külasta meie esinduspoode, et tutvuda valikuga ja leida oma mööblile sobivad detailid, mis annavad ruumidele uue meeleolu.


Nuppude ja käepidemete näiteid Unolikist

3.     Pikendatav söögilaud võimaldab ruumi vastavalt vajadusele pidevalt muuta

Söögilaua valimisel on oluline arvestada tuleviku vajadustega. Unolikis on saadaval erinevas stiilis pikendatavaid laudu, millele saab lisada kuni kolm lisaplaati, andes nii lauale 6 lisakohta. Soovitame enne ostu hoolikalt ruum üle mõõta ja vajadusel konsulteerida meie konsultandiga, et olla kindel sobivas suuruses ja paigutuses. Vaata meie pikendatavate laudade valikut, et leida oma koju ideaalne lahendus.

Pikendatav söögilaud Arild

4.     Loo värskem välimus riiulipindade ümberpaigutamisega!

Värskema ilme võib saavutada ka riiulipindade ümberpaigutamisega. Unoliki mööbel on vastupidav ja ajatu, võimaldades riiuli vahede kõrgusi muuta vastavalt asjade mõõtudele. Lisaks saab tellida riiulites olevate uste asukohta vastavalt oma soovidele. Näiteks mööblikomplekti Bruno näpuvajutusega uksed saab paigutada riiuli pindadel endale sobivasse kohta.

Bruno Media TV Alus - Unolik
Mööblikomplekt Bruno

5.     Asjade paigutamine kappidesse, sahtlitesse ja kastidesse

Kõlab nagu koristus? Kuid kui mööbli soetamisel koheselt arvestada praktiliste vajadustega, siis ei ole koristada vajagi.
Hea plaan on riidekapi ruumi paigutus hästi läbi mõelda. Näiteks soovitame riidestange kõrguse paigaldada kõige pikema riideeseme järgi. Kui jääb veel lisaruumi, siis kasuta stange ülemist ja/või alumist osa riiuli(te) lisamiseks. Meie kappidele on võimalik lisariiuleid ja stangesid alati juurde tellida.

Hooajariided ja muud asjad on arukas pakkida kappide lisakorrusele ehk antresoolile. Kui sinu Unoliki kapil ei ole antresooli, saad selle juurde tellida. See annab kerge vaevaga lisaruumi ja on tõhus eriti just kitsaste ruumide puhul. 

Väiksemad esemed ja ihupesu on mõislik paigutada sahtlitesse – nii on neid mugavam leida ja kasutada.

Asjade ära paigutamiseks sobivad hästi ka igasugused voodipesukastid. Unolikis on kõik mõõdud ja puidu toonid muudetavad vastavalt sinu soovidele ja vajadustele.

Santa Voodipesukast - Unolik

Voodipesukast Santa

6.     Sinu kodu aitab täiustada eritellimusmööbel

Eritellimusmööbel võimaldab disainida sisustuse vastavalt enda maitsele ja ruumi vajadustele. Alustades puidu toonist kuni mõõtudeni välja, saab Unolikist tellida mööbli, mis sobibjust sinu koduga. Kui plaanid mööblit hiljem tubade vahel ümber paigutada, soovitame tellida samas stiilis ja toonis esemed. Suure kollektsiooni valikuga on näiteks Jaanika, Aivar, Lauma, Renar, Lisett, Niki, Stina, Country, Annabel, Netta ja Kristine komplektid. Kõike on võimalik teha eritellimusena vastavalt oma maitsele.

Loe, kuidas eritellimusmööbel võib sinu kodu täiustada: Milliseid võimalusi pakub eritellimusmööbel?

 

Unoliki mööbel pakub mitmeid võimalusi oma kodu värskendamiseks ja funktsionaalsuse parandamiseks ilma suurte pingutusteta. Alates toolikatete vahetamisest ja uute käepidemete lisamisest kuni pikendatavate laudade ja eritellimusmööblini – kõik need lahendused aitavad luua meeldiva ja praktilise elukeskkonna. Unoliki kvaliteet ja vastupidavus tagavad, et sinu mööbel kestab veel kaua ning näeb alati stiilne välja.